به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدنجات حسینی توضیح داد که یکی از مشکلاتی که در حوزه پزشکی کشور وجود دارد، تحول یافتن یک موج به نام "موج زیبایی" است. این موج باعث شده که بسیاری از افراد به انجام عملهای زیبایی تمایل نشان دهند، در حالی که در بسیاری از موارد، این عملها شاید نیازی به انجام نداشته باشند.
وی اضافه کرد: هنگامی که افراد به انجام عملهای زیبایی تمایل دارند، یکی از مشکلات دیگر که بروز میکند، ورود افراد غیرمتخصص به این عرصه است. به عنوان مثال، افرادی که لیفت ابرو و لیپوساکشن و سایر عملهای زیبایی را انجام میدهند، ممکن است افرادی باشند که کارنامه و تجربه لازم را ندارند و در برخی موارد میتواند به خطر جان بیمار بیاندازد.
این استاد دانشگاه اظهار کرد: متأسفانه برخی از افراد غیر متخصص و دلالها جهت انجام عملهای زیبایی حتی در فضای مجازی نیز شروع به تبلیغ میکنند و مشاهده شده است که در برخی موارد حتی بیمار پس از انجام عمل توسط این افراد به دلیل وخامت حال در آی سی یو بستری میشود و یا عصب ابروی فرد قطع شده و برخی مشکلات دیگر که حتی میتواند غیرقابل جبران باشد.
این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی افزود: توصیه ما این است که افراد قبل از انجام عملهای زیبایی حتماً با مراجعه به منابع معتبر مانند سایت نظام پزشکی، از فوق تخصص بودن پزشک مطمئن شوند و ارگانهایی مانند سازمان پزشکی قانونی، سازمان نظام پزشکی و…، که توانایی شناسایی افراد غیرمتخصص و دلالها را دارند، رصد کنند.
وی تاکید کرد: جهت انجام عمل زیبایی لازم است فرد سه سال در دوره فوق تخصصی تحصیل کند تا بتواند فردی مناسب برای انجام جراحی پلاستیک و زیبایی باشد.
حسینی گفت: متأسفانه مشاهده میشود حتی برخی افراد غیرمتخصص که با سلامت افراد بازی میکنند مشخصات خود را نیز به بیمار، اشتباه میگویند و وقتی فرد دچار عوارض عمل زیبایی میشود و به پزشکی قانونی مراجعه میکنند نام فرد را میگویند، با مشخصات فردی که عمل را انجام داده تطابق ندارد؛ لذا توصیه میشود که افراد حتماً مراقب این دلالهای غیر متخصص باشند.